Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Eventuri Intake sistem za Toyotu A90 Supra

Kao što mnogi BMW entuzijasti znaju, motori kao što su N54/N55 su dobro poznati po tome što stvaraju veliku snagu sa jednostavnim delovima koji se pričvršćuju. Novu Toiotu A90 Supra pokreće BMW B58, koji je njihov najnoviji redni šestokrevetni motor sa turbo punjenjem. B58, kao i drugi BMW motori sa turbo punjenjem, ima potencijal da stvori veliku snagu sa nekim jednostavnim delovima koji se pričvršćuju.

Jedan od najlakših načina da se istisne dodatna snaga iz motora B58 je usisavanje hladnog vazduha. Iako svi usisnici hladnog vazduha mogu izgledati slično spolja, način na koji su dizajnirani iznutra čini ogromnu razliku. Eventuri već nudi veoma popularne usisne sisteme za širok spektar različitih primena, a sada su predstavili i svoj novi A90 Supra usis!

Ovaj novi usis A90 je napravljen od visokokvalitetnih karbonskih vlakana sa višestrukim ulazima za vazduh. Karbonska konstrukcija pomaže u smanjenju temperature usisnog vazduha odbijanjem toplote u motornom prostoru. Sa sekundarnim ulazom vazduha koji dolazi iz oblasti luka točkova, temperature usisnog vazduha se još više smanjuju, a istovremeno povećavaju i ukupni protok vazduha.

Konusni filter je napravljen od netkanog mrežastog materijala koji je dvoslojan i testiran je po ISO kako bi se osiguralo da je filtracija u skladu sa OEM standardima. Rezultat svega ovoga je povećan protok, vrhunska filtracija, niske temperature usisnog vazduha i na kraju više snage!

Karakteristike:

Konstrukcija od karbonskih vlakana

Dva ulaza za povećan protok vazduha

Niže temperature ulaznog vazduha

Odlična filtracija