Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Rotiform felne za Porsche 356 Ili ga volite ili mrzite.

Kada je u pitanju kategorija niskog, osećamo da postoji stav i da postoji ukus. Kao proizvođač točkova, svakako brinemo o oba. Ali da budemo iskreni, kada pravimo sopstvene automobile, naginjemo se u pravcu ukusa. Znamo da je naš projekat Porsche 356 iz 1960. možda malo prenizak, ima prilično nagnutost i da bi se naježio nostalgični Porsche fan, ali uveravamo vas da je i dalje prilično funkcionalan i da nijedan komad metala nije povređen u procesu. Sedeći na prilagođenom vešanju sa vazdušnim amortizerima koje su osmislili naši prijatelji u Sadistic Ironvorks, ovaj automobil radi prilično lepo i sedi kao nijedan drugi 356 koji smo videli. Misija je bila da se vozi izuzetno nisko, a parkira još niže.

Kada su u pitanju točkovi, bili smo uzbuđeni što smo ušli na novo tržište sa kovanom Vide-5 konfiguracijom. Kao i sa svakim prilagođenim točkom, mnogo se razmišljalo o veličini i ugradnji kako bi se postiglo kako treba. Linije i lukovi Super 90 mole da budu blizu tla. Ugradnja 17×6,5 3-delnih točkova nam je omogućila da uradimo upravo to, dok smo i dalje klimali glavom prema tržištu. Kada je u pokretu, automobil izgleda kao da lebdi centimetar od tla. Baš onako kako mi to volimo.

Točkovi, koje smo pametno nazvali 356, ostavljeni su u svom originalnom CNC brušenom stanju, dok su spoljne ivice polirane do visokog sjaja. Osećali smo da zadržavamo opšti industrijski osećaj, sa dodirom sjaja, u korelaciji sa tako mehaničkim izgledom šasije i originalnom Dolphin Grey eksterijerom.