Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Urban Automotive widebody kit za Bentley Bentayga

Ako britanski tjuner oplemeni britanski luksuzni SUV može da ubedi samo rezultat. Želimo da to uradite sa Bentlei Bentaigom iz tjunera Urban Automotive shov-a, pored kompleta karoserije, dobijate i prelep set kovanih točkova od 24 inča. Ali prvo dolazimo do kompleta za telo. Ovo će biti u halama Urban Automotive Made i u potpunosti napravljeno od ugljenika. Prednji deo Bentaige dobija novi branik sa tri prepoznatljiva usisnika vazduha koji su u principu zasnovani na dizajnu serije. Međutim, oni su znatno veći i u kombinaciji sa integrisanim prednjim spojlerom, kao i novim LED dnevnim svetlima, postavka vozila je mnogo sportskija. Međutim, rešetka hladnjaka, potpuno prekrivena crnom bojom, takođe igra veliku ulogu u novom izgledu.

A zadnja kecelja je nova i pojavljuje se sa sportskim agresivnim difuzorom. Tu su i upadljivo integrisane aluminijumske izduvne cevi u mat crnoj boji koje pripadaju opcionom sportskom izduvnom sistemu sa funkcijom preklapanja. U kombinaciji sa opcionim krovnim spojlerom, uključujući ukrase za zadnje staklo sa desne i leve strane, on impresivno upotpunjuje zadnji pogled na Bentaiga. U svakom slučaju, optički vrhunac je interni set kovanih točkova u king size formatu 24 Zoll. Konkretno, to je Urban UV1 felga sa sjajnom površinom u bronzanoj boji koja je vešt akcenat blistave bele boje mogućeg SUV-a. Tako da je ogroman set točkova, ali se uvek uklapao u lukove točkova, morali da se ugrade dodatni nosači za blatobran.

Oni omogućavaju proširenje Bentaige za oko 25 mm, čineći karoseriju varijantom Videbodi. Između osovina točkova još uvek možete da koristite karbonske pragove kao pristup za fabričke bočne pragove, a takođe je došlo do suptilnog spuštanja za oko 40-50 mm. Ovde se koristi standardno vazdušno oslanjanje, koje se elektronskom intervencijom ubeđuje da ispusti Bentaigu nekoliko centimetara u pravcu puta. Mali detalji kao što su karbonske škrge u blatobranima ili logotipi Urban Automotive zaokružuju izuzetan uspešan izgled. Vozilo iz snova koje je po našem mišljenju dobilo tačno pravo podešavanje.

Urban Automotive Carbon Bodikit

– Branik sa integrisanim prednjim spojlerom i LED dnevnim svetlima

– crna rešetka

– zadnja kecelja sa difuzorom

– krovni spojler

– Panel za zadnje staklo sa desne i leve strane

– Priključci za blatobran

– pragovi mačevi

– škrge u blatobranima