Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

PREDSTAVLJAMO HRE SERIJU P1SC FELNI

HRE Wheels je dodao novu liniju Monoblok performansnih točkova u svoj katalog poznat kao Serija P1SC.

Dizajnirani oko HRE konusnih kovanja za agresivniji izgled i uklapanje, točkovi serije P1SC imaju četiri različita stila uključujući mrežasti točak (P101SC), V-kraki (P104SC), podeljeni petokraki (P107SC) i I-kraki brojčanik ( P111SC). Felnei serije P1SC će biti dostupni u prečnikima od 19”-23” sa prečnikima od 21”-23” koji su takođe nosivi za SUV vozila.

„Serija P1SC je najnovija evolucija naše najprodavanije serije P1“, rekao je predsednik/izvršni direktor HRE-a Alan Peltier. „Originalna serija P1 je ikona za HRE. Oni su lagani i elegantni u svom dizajnu i dokazali su se kao savršeni točkovi za ulične performanse. Novi P1SC je morao da bude bolji u svakom pogledu; svrsishodniji, lakši, tvrđi i mnogo agresivniji u svom dizajnerskom jeziku kako bi lakše upotpunili današnje najnovije egzotične automobile.”

Sa efikasnim I-Beam strukturama na svim stranama krakova i laganim džepovima, P1SC ima povećanu krutost i smanjenu masu. Posebna pažnja je posvećena detaljima žbica, uključujući tačke preseka i spoljašnju površinu usana. Ove oblasti dodatno smanjuju masu, ali i povećavaju vizuelni interes za kreiranje najnovijeg u HRE dizajnu kovanih točkova. P1SC je posebno dizajniran da poboljša estetiku i dinamiku vožnje na najnovijim egzotičnim automobilima, kupeima, sedanima i SUV-ovima.

Cene točkova serije P1SC počinju od 2.400 dolara po komadu i sada su dostupne na www.HREWheels.com i kod ovlašćenih HRE dilera.

Svi HRE točkovi, uključujući seriju P1SC, su projektovani da maksimiziraju krutost i minimiziraju neopruženu masu i inerciju rotacije za optimalno ubrzanje, rukovanje i performanse kočenja. Svaki točak je napravljen po narudžbini i na raspolaganju su gotovo beskonačne opcije ugradnje, boje i završne obrade za vrhunsko iskustvo kupovine točkova po meri.