Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

HRE P101 FELNE I PORSCHE 991 GT3 RS

Ljubitelji HRE Vheels-a dobro znaju da je P101 odlučujući točak superautomobila. Naravno, P101 će biti uparen sa 991 GT3 RS.

Ovde imamo savršenog kandidata. Ovo je potpuno novi Porsche 991 GT3 RS na kojem je HG Motorsports preuzeo zadatak da radi odmah nakon što je upakovan. SD Vrap je obavio omotavanje u satensko sivoj boji koja je nazvana siva bojnog broda. Nova boja je razlog zašto su momci iz HGMS-a počeli da ga nazivaju Battleship 991 GT3 RS od prvog dana.

Nakon što je automobil stigao u HG, postavili su BBI Autosport GT3 rol bar. Rolo traka je bila praškasto premazana crnom da bi bila u skladu sa monohromatskom temom. Naravno, sledeći korak, HRE P101 točkovi su trebali biti crni.

Satin Black P101 točkovi mere 20” napred i 21 pozadi. Ideja je da budu smeli, a da ne nadjačaju ostale elemente automobila. Zadatak je savršeno postignut korišćenjem Satin Black. Ne samo da se podudaraju sa šemom boja, već se crna u većini okolnosti čini potcenjenom. Razmislite samo o tome na ovaj način, da su ovi narandžasti, crveni ili čak beli, vaše oko bi prvo privukle točkove, a drugo auto. Odabrana ravnoteža boja osigurava da pogled na automobil bude pogled na ceo automobil, odjednom.

Odabrane gume su 265/35/20 prednje i 325/30/21 zadnje Dunlop Sport Makk Race N0 OEM GT3 RS gume.

Ovo je jedan zapanjujući automobil na svaki mogući način. Otmen je, ali hrabar kao što bi trebalo da bude veoma poseban automobil orijentisan na stazi.