Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Larte Design tuning paket za Mercedes-AMG GLE63!

Ruski tjuner Larte Design ima karoseriju kao takozvano POBEDNIČKO izdanje za Mercedes-Benz GLE63 AMG iz nove serije C 167 predstavljen. Filigranske linije prethodnih komponenti za C 292 (Prethodnik) su verne, ali komponente pokazuju malo više agresivnosti. Prednji spojler sa iverom (Prednji dodatni element) za kecelju GLE63, na primer, nacrtan je agresivnije i krupnije. A takođe i opciono dostupan Poklopac motora sa velikim otvorima za vazduh i naznačenom kupolom snage je upečatljiva komponenta Larte Design-a. Pored toga, na zahtev se može dodati novi Emblem rešetke hladnjaka uključujući umetak rešetke (poklopac rešetke). Tipična rešetka Panamericana dolazi od Mercedesa i standardno je ugrađena na GLE63, ali varijanta na ovom vozilu je napravljena od punog ugljenika i takođe od tjunera Larte Design.

Larte Design ne menja fabričke bočne pragove korakom, ali su nam poznati koliko je to moguće vezani za ugljenik i ispuštaju paru u zadnjem delu velikog Štutgarta. Ovde je bio primetan jedan krovni spojler, a takođe i jedan mali spojler za vrata prtljažnika. Glavni fokus zadnjeg pogleda je na moćnom umetku zadnje kecelje u izgledu difuzora. Kao i sve komponente iz Larte Design-a, takođe je napravljen od plemenitih karbonskih vlakana i takođe uključuje dva dodatna opremljena kočiona svetla.

Dok je prethodnik bio opremljen centralnim LED svetlom u stilu F1 trkača, model C167 se pokazuje revidiranom verzijom sa vertikalnim LED reflektorima. Dostupni su i specijalni poklopci ogledala od karbonskih vlakana, a ako želite možete nabaviti i nove Završne delove sa karbonskim premazom (prigušivač mlaznica). I oni su takođe u varijanti superponirani (pogledajte video ispod). I kao i uvek, tjuner takođe ima razne kovane felne.

I ova kopija u beloj boji sa internim točkovima u KSKSL formatu (23 inča sa gumama 335/30 ZR23 KSL). Međutim, oni koji su takođe dostupni nisu ugrađeni na umetke blatobrana ovog vozila od vidljivog ugljenika. Sve komponente su iste ili u sličnom dizajnu kao Vinner izdanje. Uzgred, i za tehnički identičan w 167 SUV dostupan i delimično i za vozila koja nisu AMG varijanta. U zavisnosti od želje kupca, komponente mogu biti premazane sjajnom ili mat bojom ili farbom u istoj boji kao i vozilo. Inače, sve komponente imaju i blagoslov nemačkog TUV-a. Ako dobijemo više informacija o promenama koje je Larte Design napravio za Mercedes-AMG GLE63s, naravno postoji ažuriranje za ovaj izveštaj.