Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

ST opruge podesive po visini i ST štelujući amortizeri za VW Golf Mk8

VW Golf godinama predstavlja standard u kompaktnoj klasi. Novi VW Golf Mk8 (CD) ponovo će postaviti standarde u ovom segmentu. Pored ST X štelujućih amortizera, ST takođe nude ST XA štelujuće amortizere sa podesivom visinom i tvrdoćom za novi Golf.

Oba kompleta vešanja garantuju maksimalno spuštanje od 60 milimetara. Izveštaj o delu pokriva beskonačno promenljivi opseg podešavanja od 35 do 60 milimetara na obe osovine. Instaliranje ST štelujućih amortizera obezbeđuje mnogo više od maksimalnog spuštanja.

Uz malu doplatu, glavne opruge ST X i ST XA setova vešanja se mogu naručiti u različitim bojama premaza. Postoji izbor od 18 boja. Željena boja se može naručiti povoljno u ST online prodavnici ili direktno od specijalizovanog prodavca. Moguće je primeniti i pojedinačna slova.

Koristeći KW tehnologiju amortizera, rukovanje novim VW Golfom Mk8 je takođe poboljšano sa kompletom ST štelujućim amortizerima, i uprkos maksimalnom spuštanju, upravljanje u Golfu je ubedljivo sa iznenađujuće visokim nivoom preostalog komfora.

Sa ST štelujućim amortizerima proizvođač KW automotive pravi kompromis u vezi sa oprugama i podešavanjem amortizera kako bi održao udobnost vožnje. Čak i sa maksimalnom nosivošću, Volkswagen nastavlja da vozi u sportskom komforu.

Razlika između ST X i ST XA suspenzije je u tome što XA koristi dvostepeni povratni ventil koji omogućava fino podešavanje karakteristika odbijanja u opsegu malih brzina kretanja klipnjače.

Ovo omogućava da se podešavanje vešanja podesi čvršće ili, po želji, udobnije. Postoji ukupno 16 faza klika koje možete izabrati. Podesivo prigušivanje odskoka je takođe poznato kao takozvano podešavanje tvrdoće. Podešavanje stepena odskoka male brzine održava ventil velike brzine nepromenjenim u fazi odskoka; da nastavi da podržava karoseriju

Sa oba ST varijanta  rukovanje postaje direktnije. Tokom brzih promena opterećenja, karoserija ne poskakuje toliko kao ranije, prianjanje pneumatika je povećano, a VW Golf Mk8 opremljen ST coilover vešanjem pruža još veću bezbednost u vožnji.

ST štelujuće opruge (opruge podesive po visini) su alternativa ako je fokus na čisto optičkom spuštanju u VW Golf Mk8 (CD). Ove opruge, koje su podesive za beskonačno spuštanje, omogućavaju spuštanje do 50 milimetara na pogonskoj osovini i do 45 milimetara na zadnjoj osovini.

ST opruge podesive po visini se takođe mogu naručiti u 18 različitih boja, na primer, kroz ST program prilagođavanja. Sa svojim podesivim oprugama, ove opruge podesive po visini su postavljene na standardne amortizere i na taj način omogućavaju kontinuirano podesiv opseg spuštanja. Savršeno za VW Golf 8 modele koji imaju prilagodljive amortizere