Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Ekskluzivni STARTECH tjuning asortiman za Bentley Continental GT

Dizajneri STARTECH-a uložili su svoju ogromnu stručnost u razvoj komponenti karoserije za novi Bentley Continental GT modele, koji nude optimalnu mešavinu sportsko-elegantnog dizajna i aerodinamičke efikasnosti. Pored toga, STARTECH komponente se odlikuju izuzetno preciznim pristajanjem i besprekornim površinama. Naravno, komponente STARTECH za poboljšanje aerodinamike ispunjavaju stroge zahteve Direktive EU o zaštiti pešaka.

Kako bi prednjem delu GT-a dao još prepoznatljiviji izgled, STARTECH je razvio novu prednju masku, koja je kao i fabrički branik proizvedena od PUR-R-RIM-a u OEM kvalitetu. STARTECH prednja maska daje engleskom Gran Turismu još prepoznatljiviji izgled. Njegov sofisticirani oblik optimizuje protok vazduha za hlađenje do interkulera i prednjih kočnica. Takođe ima pozitivne efekte na aerodinamiku: podizanje prednje osovine pri velikim brzinama je smanjeno, što dodatno optimizuje stabilnost upravljanja. Da bi GT-u pružio veliku pomoć u trkačkom izgledu, profil krila koji prolazi preko maske je oblikovan kao na trkačkom automobilu Formule 1 i opciono je dostupan u verziji sa vidljivim karbonom.

Visokotehnološki carbon takođe karakteriše bočne i zadnje strane STARTECH  Bentley Continental GT trenutne serije modela. Poklopci retrovizora napravljeni od istog materijala takođe su deo STARTECH asortimana kao i nadogradnja zadnjeg branika. STARTECH carbon difuzor sa pet peraja i centralno pozicioniranim integrisanim LED svetlosnim modulom, koji podjednako služi i kao zadnje svetlo za maglu i kao štop svetlo, daje modelu sa dvoja vrata atletski izgled. STARTECH koncept aerodinamičkog poboljšanja upotpunjen je spojlerom od vidljivog carbona za poklopac prtljažnika.

Uzbudljiv izgled i još agilnije rukovanje su karakteristične osobine STARTECH Monostar M legura za sve Bentley Continental GT modele. Točkovi sa pet duplih krakova i poklopcem glavčine, koji je dostupan u četiri boje i podseća na centralnu maticu, proizvedeni su korišćenjem tehnologije kovanja visoke tehnologije. Kao rezultat, oni nude izvanrednu kombinaciju laganog dizajna i maksimalnog kvaliteta.

STARTECH predstavlja varijantu ovih točkova na kojima su površine naplataka brušene, a zatim zapečaćene prozirnim premazom u boji dima kako bi se pružio kontrast sa crnom farbom. Točkovi veličine 10×22 sa gumama visokih performansi 275/35 ZR 22 Pirelli P Zero u potpunosti koriste raspoloživi prostor u otvorima za prednje blatobrane. Na zadnjoj osovini, gume 315/30 ZR 22 na felnama širine 11,5 inča pružaju izvanrednu vuču i ležanje u krivinama.

Instalacija inovativnog STARTECH sistema za spuštanje , koji snižava visinu vozila za oko 25 milimetara bez ugrožavanja kvaliteta vožnje, rezultira dodatno izoštrenom dinamikom vožnje.

Naravno, STARTECH takođe nudi bezbroj opcija za ekskluzivno usavršavanje unutrašnjosti Continental GT. Firma tapetarska radnja kreira enterijere STARTECH REFINEMENT prilagođene sa najvećom preciznošću prema zahtevima određenog vlasnika. Raspon boja je beskonačan – koža i alkantara se farbaju u bilo koju željenu nijansu po potrebi. Postoji isto toliko izbora kada je u pitanju dizajn presvlake, šare za prošivanje, perforacije i raspon plemenitog drveta dostupnog u širokom spektru boja i dezena. Podrazumeva se da STARTECH takođe nudi karbonske umetke kokpita po meri za sportski nastrojene vlasnike Bentley Continentala.

Dizajneri enterijera su završili proizvodnju kožnih obloga sa podovima koji su završeni sa vrhunskom preciznošću i napravljeni od iste sive kože kao delovi dvobojnog proizvodnog enterijera. Prošiveni prošivi u prostorima za noge primenjeni sa izuzetnom preciznošću zauzimaju kvadratni uzorak presvlake sedišta. Podne prostirke STARTECH, oivičene istom smeđom kožom kao što je korišćena na površinama sedišta, imaju identičan dizajn.

Da bi se demonstrirao sportski karakter STARTECH asortimana prefinjenosti u kokpitu, serijski ukrasi od plemenitog drveta zamenjeni su karbonskim elementima sa velikom strukturom „kockaste zastavice“ i površinskim zaptivačem visokog sjaja.