Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BRABUS RAKETNI BROD – BRABUS 900 ROCKET EDITION

NAJBRŽI SUV NA SVETU – BRABUS 900 ROCKET EDITION ZASNOVANO NA MERCEDES-AMG GLE 63S 4MATIC COUPE

Potpuno novo izdanje BRABUS 900 ROCKET-a, zasnovano na Mercedes-Benz GLE 63 S 4MATIC+ Coupe, najnoviji je u našem asortimanu potpuno opremljenih raketnih brodova; dizajniran da probije granice i postavi nove standarde u svetu modernih sportskih superautomobila visokih performansi. To je svakodnevni pokretač za avanturiste i raketare – za one koji se neće zadovoljiti sa manje od ovog. To je najbrži SUV na svetu, definisan nepogrešivim izgledom, snažnom agilnošću i nenadmašnim iskustvom vožnje, bez obzira na destinaciju. 4,5-litarski BRABUS 900 twin turbo motor V8 proizvodi svog istoimenog 662 kw/ 900 KS. Odvažni i novorazvijeni koncept poboljšanja aerodinamike, točkovi sa aero-diskom od 24 inča* čine ovu raketu na putu privlačnom za oko, naglašenu grubim zvukom zahvaljujući BRABUS-ovim sportskim izduvnim sistemom koji kontroliše ventile. Zaokružen izuzetnim enterijerom BRABUS Masterpiece po meri, BRABUS 900 ROCKET Edition je spreman za svaku avanturu unutar i izvan našeg solarnog sistema!

Preko horizonta u stilu –BRABUS-ov koncept eksterijera od visokokvalitetnog karbona skrojen po meri daje ovom supersoničnom fastback-u još spektakularniji izgled dok proširuje njegov aerodinamički potencijal za maksimalnu zabavu u vožnji. Sa prednje strane, novorazvijeni spojler za prednji branik pričvršćen za donji deo maske karakteriše agresivni profil BRABUS 900 ROCKET Edition-a, dok u velikoj meri smanjuje podizanje prednje osovine pri njegovim zapanjujuće velikim brzinama, što zauzvrat rezultira besprekornom stabilnošću upravljanja. Pozadi, četvorostruke izduvne cevi izduvnog sistema visokih performansi sportskog SUV-a čine potpuno karbonski difuzor u kombinaciji sa karbonskim oblogama za bočne otvore za vazduh na maski. Zaokružujući naglašeno sportski dizajn i uzbudljivu aerodinamiku je upečatljiv zadnji spojler od karbona.

Ističući se svojom jedinstvenom BRABUS-ovom „Superior Grey” bojom, BRABUS 900 ROCKET Edition transformaciju karoserije takođe karakteriše njegova besprekorna pažnja posvećena detaljima. Ekskluzivni dizajn je naglašen elementima obloge od karbonskih vlakana oko blatobrana na prednjoj i zadnjoj osovini. Prepoznatljiva rešetka hladnjaka sa integrisanim usisnicima vazduha i osvetljenim logotipom Rocket, kao i naše crvene pruge sa BRABUS potpisom zaokružuju sportski, ekstravagantni izgled kupea i obezbeđuju nepogrešiv izgled BRABUS-a.

Pripremite se za poletanje i dozvolite da vas ništa ne zaustavi na putu kroz stratosferu; za volanom BRABUS 900 ROCKET Edition, vrhunske performanse kao i neuporedivo iskustvo vožnje su zagarantovani! Kombinujući snagu superautomobila spremnog za stazu sa upotrebljivošću vizionarskog, modernog sportskog SUV kupea, ova ambiciozna prerada nudi optimalnu isporuku snage kao i besprekornu izdržljivost. 4,5-litarski twin turbo BRABUS 900 ROCKET V8 motor opremljen specijalnim turbo punjačima visokih performansi isporučuje neverovatnih 662 kw / 900 KS pravo na asfalt. Obrtni moment od 1.250 Nm pri početnoj brzini prenosi se preko devetostepenog automatskog menjača, koji se može menjati automatski ili ručno. Preko njega BRABUS 900 Rocket Edition ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 3,2 sekunde i, u zavisnosti od izabrane kombinacije guma/točkova, elektronski limitator brzine se uključuje pri brzini od 330 km/h.*

Odgovarajuća akustika raketnog broda je obezbeđena zahvaljujući BRABUS-ovom izduvnom sistemu visokih performansi od nerđajućeg čelika sa aktivno kontrolisanim ventilima, dizajniranim da dodatno usavrši isporuku snage i naglašavajući atletski izgled kupea. Aktivno upravljanje zvukom omogućava vozaču da prebacuje između svog snažno agresivnog V8 baritona u režimu „Sport“ i suptilnog šaptućeg režima u „Coming Home“ samo jednim pritiskom na dugme

Ekskluzivni dizajn BRABUS 900 ROCKET Edition je naglašen 24-inčnim BRABUS Monoblock “Platinum Edition” Z visokotehnološkim kovanim točkovima*, koji uz korišćenje najsavremenijih proizvodnih procesa, takođe nude jedinstven izgled kao maksimalne čvrstinu. U skladu sa prepoznatljivim Rocket dizajnerskim stilom, točkovi su opremljeni BRABUS ROCKET 900 Aero diskovima za poboljšanu aerodinamiku i ekstra uzbudljiv izgled. Da bi se pomerile granice i dostigla maksimalna brzina BRABUS 900 ROCKET Editon-a od 330 km/h, automobil mora da bude opremljen kovanim točkovima BRABUS Monoblock I „Platinum Edition“ od 23 inča i gumama visokih performansi Continental. Sa BRABUS Airmatic sportskom jedinicom, visina vožnje se može smanjiti i do 25 milimetara, čime se poboljšava dinamika vožnje zahvaljujući nižem centru gravitacije.

BRABUS 900 ROCKET izdanje je opremljeno sa svime što imamo da ponudimo, uključujući majstorski razvijen enterijer Masterpiece dizajniran da odgovara njegovom sportskom, energičnom izgledu kao i njegovim beskompromisnim performansama. Prefinjen do poslednjeg detalja od strane našeg stručnog tima inżenjera, dizajn sive kože impresionira svojom besprekornom završnom obradom, upotpunjen vezom u obliku grebena primenjenom izuzetnom preciznošću na sedištima, elementima ukrasa i poda, koji je takođe presvučen u  najfiniju kožu . Crveni gornji vezovi zaokružuju sportski stil SUV-a. „Rocket Red“ enterijer je primenjen na sve elemente kokpita, od prekidača do poklopaca zvučnika i ventilacionih otvora, kao i pedala, dugmića na vratima i RACE ručica menjača na volanu, kako bi se osećali kao kod kuće na svom putu kroz stratosferu. Naravno, svaki kupac BRABUS 900 ROCKET Edition može individualno da konfiguriše svoj superautomobil do zadnjeg detalja, što naravno uključuje i šemu boja karoserije kao i same unutrašnjosti.