Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

ABT OSLOBOĐUJE DODATNIH 68 KS OD K8 TFSI E I NUDI AERO PAKET

Svojom nadogradnjom performansi*, ABT Sportsline povećava snagu motora sa unutrašnjim sagorevanjem sa 340 KS (250 kw) i 450 Nm na 408 KS (300 kw) i 500 Nm, pružajući tako znatno više snage plug-in hibridu. Nakon ugradnje ABT Engine Control jedinice, sistemske performanse SUV kupea dobijaju impresivnih 530 KS (390 kw). Pojčanja ABT kompanije dostupna je i za model Q8 TFSI e sa slabijim motorima.

Najveći svetski specijalista za tjuning Audi i VW automobila pruža više od pukog povećanja performansi. Hibridni Q8 se takođe može poboljšati individualnijim izgledom. U tu svrhu, ABT Sportsline nudi višekomponentni Aero paket koji se sastoji od dodataka prednjeg spojlera, zadnjeg difuzora, zadnjeg spojlera,kao i proširenje rubova. Svi delovi su takođe dostupni u karbonskoj varijanti

ABT Sportsline felne su dostupne u tri različite verzije. GR model u sjajnoj ili mat crnoj boji u 22-inča. A ako volite veći felne, GR-F je dostupan u istim bojama, ali u dijagonali od 23 inča. Za drugu boju, HR-F točak je dostupan u tamnijoj varijanti. One su dostupne u veličinama od 22 i 23 inča. Ako volite dizajn sa više kraka, ili pak više volite crnu, onda je sjajna crna verzija prava za vas. Poslednje dve nude pored moderne optike i niżu težinu zbog FlowForming – tehnologije – koja ih podiže u klasu točkova visokih performansi.