Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Nova 3-smerna tehnologija amortizera za KW Clubsport coilover komplet: Povećana sposobnost vožnje u svim uslovima na putu za Toyota GR Yaris

KW automotive razvija i proizvodi različite amortizere i kompletne suspenzije za brojne trkačke programe proizvođača automobila. Na primer, sve Toyote GR Supra GT4 su homologovane sa KW Competition trkačkim vešanjem. KW Clubsport vešanja takođe raspolažu amortizerima i tehnologijom podešavanja iz sveta motosporta. Naša redizajnirana tehnologija ventila je nova za KW Clubsport 3-smerni za GR Yaris. Naš novi dizajn prigušivača eliminiše spoljašnji prase (kompenzacioni rezervoar).

Brojni vozači Toyote GT86 i Toyote GR Supra odlučuju se za KW Clubsport coilover kada modernizuju svoje vešanje na nezavisnom tržištu. Isto je i sa Toyota Gazoo Racing Yarisom. Na kraju krajeva, 3-smerni podesivi amortizeri sa vrhunskim performansama nude različite prednosti – kao što je uticaj na ponašanje na putu ili izbor različitih opcija podešavanja za dan na stazi.

KW Clubsport vešanje ima sertifikat o tehničkim delovima i, u poređenju sa našim ogibljenjem usmerenim na put iz asortimana Street Performance, koji uključuje, na primer, KW coilover Variant 1, Variant 2, Variant 3 i tako dalje, dizajnirano je da bude čvršće kako bi se neprimetno izvodili tokom dana na stazi, posebno kada su upareni sa polu-slick gumama.

Na podupiračima od nerđajućeg čelika i podupiračima zadnje osovine novog KW Clubsport trosmernog coilover-a za Toyotu GR Yaris, sile kompresije pri velikim i malim brzinama i odskok pri maloj brzini mogu se zasebno podesiti. Kod drugih KW Clubsport trosmernih coilovera, kompresija u opsegu malih i velikih brzina se podešava preko ventila u kompenzacionom rezervoaru, ali kod Toyote GR Yaris koristimo novorazvijenu tehnologiju ventila. Jednostavnim rečima: to je dvostepeni donji ventil u kome se ljubičasti prsten za podešavanje može koristiti za podešavanje kompresijskog ventila male brzine sa 13 klikova. Nezavisno od ovoga, zlatni točak za kompresiju velike brzine se koristi za podešavanje kompresijskog ventila velike brzine i možete birati između 14 klikova u opsegu velike brzine kompresovanja.

Tipične velike brzine za amortizer su vožnja preko neravnina, ivičnjaka ili poprečnih spojeva, dok uticaji pri malim brzinama u amortizeru nastaju, na primer, iz manevara vozača, kao što su kočenje, skretanje i ubrzanje. Drugim rečima, mala brzina je pogodna za vozača, a velika za uslove trkačke staze i puta.

Dok je ljubičasti točak na prigušivaču zadnje osovine trajno integrisan u preuzimanju klipnjače, točak na prednjoj osovini je umetnut u klipnju radi podešavanja. Postoji 16 tačnih faza klika za podešavanje odskoka pri maloj brzini. Zahvaljujući aluminijumskim unibalnim gornjim nosačima KW Clubsport 3 way coilover smeštenim na podupiračima prednje osovine, koji su uključeni u paketu, moguće je dodatno podesiti nagib i zazor za rukovanje u uglovima uz malo napora prilikom merenja osovina.

Preporučujemo KW Clubsport 3-way coilover svim entuzijastima na stazama koji žele redovno da voze Toyotu GR Yaris koji je blizu standarda, odnosno na trkačkim stazama, kao što su Hokenhajmring, Lauzicring, Nirburgring Nordšlajfe, Red Bul Ring, Salcburgring, Sachsenring i tako dalje. Naravno, KW Clubsport trosmerni coilover, koji je sada dostupan za Toyota GR Yaris, dolazi sa odobrenjem tehničkih delova. Ovaj komplet coilovera omogućava da se kompaktna Toyota GR Yaris sa pogonom na sve točkove spusti sa 25 na 45 milimetara na prednjoj i zadnjoj osovini.