Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

POTPUNO NOVE HF6-5: VOSSEN- felne sa 6 kraka

Vossenov potpuno novi Hibrid Forged™ točak, HF6-5, izveden je iz njegovog kovanog kolege, EVO-5R i inspirisan našim nedavnim izdanjem HF-7. Sa zamršenim džepovima i agresivnim dizajnom sa podeljenim kracima, ovaj točak sa punim licem dostupan je u 5 standardnih završnih obrada, sjajno crnoj, srebrno poliranoj, satensko crnoj, mat gunmetal i našoj prepoznatljivoj toniranoj sjajnoj crnoj. Robotski prilagođeni HF program omogućava personalizovane ugradnje i šablone vijaka, specifične za većinu aplikacija i fitinga sa 6 poluga.

Koristeći naš prilagođeni program po meri, naša najsavremenija robotika premošćuje jaz između prilagođavanja kovanih točkova i pristupačnosti livenih točkova. Naša robotska automatizacija za hibridne kovane točkove će CNC vaše točkove do praktično bilo kojeg željenog šablona vijaka, središnjeg otvora i pomeranja sa najvećom preciznošću i efikasnošću za točkove vašeg vozila.

Nakon bezbrojnih zahteva za agresivnim dodatkom našoj selekciji sa 6 ušica, inspirisali smo našu vodeću EVO seriju i kreirali HF6-5. Izvedeni od EVO-5R, HF6-5 i HF-7 dele sličan dizajn i izgled koji je sada dostupan u ponudama od 20, 22 i 24 inča. Sa širinama od 9,5″ do 10″ i duboko konkavnom ponudom, potpuno novi točkovi HF6-5 sigurno će izdvojiti vaš automobil od ostalih

Da završimo, Vossen Lug Nuts & Locks savršeno se uklapaju, zajedno sa našim napravljenim po narudžbi Billet Sport Caps u našim ručno odabranim završnim obradama.