Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Hyundai i30N widebody od tjunera Prior Design!

Nedavno je Hiundai podigao i30N. Od tada, uspešni korejski hot heč nije samo uživao u povećanju performansi od 280 PS, već i oko jednog osmostepenog menjača sa dvostrukim kvačilom i modifikovanog podešavanja jednog vešanja. Pored toga, optika je zategnuta i napravljeni su ultralaki kovani točkovi od 19 inča. Tu su i šik sedišta sa kožnim/alkantarskim presvlakama i prilagodljivim amortizerima. Rezultat dostiže brzinu na seoskom putu za 5,9 sekundi, a takođe se brzo dostiže i oznaka od 250. Inače, pre-facelift nije ništa manje moćan. Nije ni čudo što su 275 KS (202 kV) i 353 Nm (Overboost 378 Nm) i nisu vredni pomena. Pored toga, elektronski diferencijal sa ograničenim proklizavanjem i ručni šestostepeni manuelni. Ovako funkcioniše vožnja automobila! A ako je instaliran i debeo bodi kit, i30N postaje visoko leteći.

A taj bodikit Nemački tjuner Prior Design sada to omogućava. Imaju priloge koji su već najavljeni u junu i sada su zvanično predstavljeni na preuređenom i30N. Vizuelno je još agresivniji i mnogo širi. A komplet odgovara i tome. Specijalni model Project C. Fabrički ugrađeni delovi od ugljenika, trkačka sedišta, aluminijumska ručica menjača ili narandžasti šavovi nisu prepreka. Široki komplet sa prezimenima PDN30Ks je napravljen od mešavine fiberglasa-Dura-Flek, ali takođe ima delove od punog ugljenika. Isporučuju se 10-delni dodaci za blatobrane (4-delni prednji, 6-delni zadnji), krovni spojler, difuzor i prednja ivica. Dostupni su i bočni prag napred i pozadi i jedan poklopac motora.

Komplet za široko telo je specijalno dizajniran za tu ideju modela pre-facelifta i trenutno se ne zna da li će podignuta verzija takođe dobiti takav komplet u nekom trenutku. Inače, vozilo sa snimka je na send Rotiform LAS-R felgama u sivoj boji i takođe je nekoliko milimetara spušteno. Na nekim slikama možete videti da zadnja svetla potpuno sijaju crveno. Definitivno ništa sasvim legalno. Ako imamo više informacija o PDN30Ks Ultra Videbodi aerodinamičkom kompletu za Hiundai I30N, naravno postoji ažuriranje za ovaj izveštaj