Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

PREDSTAVLJAMO HRE FELNE SERIJU S1SC & FMR

 HRE Performance Wheels, kompanija poznata po izradi točkova sa najvećim stilom, kvalitetom i ekskluzivnošću, dodala je glavnu proizvodnu platformu svojim kovanim linijama točkova uvođenjem dvodelnih točkova serije S1SC. Serija S1SC je prva linija dvodelnih kovanih točkova iz HRE-a i nudi veću krutost, smanjenu masu, veću koncentričnost i eliminiše vazdušno zaptivanje potrebno za tradicionalne trodelne točkove.

Točkovi serije S1SC imaju četiri različita stila uključujući mrežasti točak (S101SC), V-kraki (S104SC), podeljeni petokraki (S107SC) i I-kraki brojčanik za telefon (S111SC). Serija S1SC će u početku biti dostupna u ograničenim verzijama za prečnike 20″ i 21″ za automobile visokih performansi, nakon čega će uslediti dodatni dizajni, prečnici i primena u bliskoj budućnosti

S1SC je prva linija točkova koja koristi HRE-ovu novu dvodelnu kovanu cev, nazvanu FMR™ (Kovani monoblok obruč). S1SC točkovi imaju agresivan stil sličan Monoblok P1SC i koriste više tehničkih karakteristika dizajna za povećanu krutost i smanjenu masu. Na tipičan HRE način, posebna pažnja je posvećena detaljima žbica, uključujući tačke preseka i površine prirubnice za pričvršćivanje. S1SC FMR™ cev lansira se sa čistim savremenim profilom, ali dizajn i metodologija kovane/mašinske konstrukcije omogućavaju buduće varijacije koje uključuju druge stilove kao što su vintage J-stile prirubnice.

„HRE se trenutno mnogo fokusira na napredne materijale i tehnologiju, ali mi takođe uvek tražimo načine da poboljšamo naše osnovne kovane proizvode“, rekao je predsednik i izvršni direktor HRE-a, Alan Peltier. „Ova nova platforma za kovane točkove od dva dela omogućava nam da ponudimo modularni stil tradicionalnog točka od 3 dela, uz poboljšanje performansi i kvaliteta u svim metrima, a serija S1SC je samo prva od mnogih novih serija kovanih točkova koja će uključivati nova FMR™ cev.”