Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

LARTE DESIGN Bodykit za BMW X6 (G06)

Nakon što smo već predstavili Larte Design Mercedes-AMG GLE63s, naravno želimo da vam damo potpuno rafinirani, kao i BMW X6 iz kuće Larte koji nije zadržan. Tjuner je takođe opsežno unapredio KSKSL-SAC iz Minhena i sa jednim opremljenim Carbon aerodinamičkim kompletom. Kao iu slučaju Mercedesa, komponente za Ks6 se takođe mogu koristiti kao kompletne po narudžbi ili pojedinačno. A ako pogledate vozilo sa svim ugrađenim komponentama, rezultat je prilično impresivan. Imate šik jedan za prednji spojler kreiran i da zamenite fabričke bubrege varijantom Full carbon, što i za njih važi Hauba. Poklopac ima razne otvore za vazduh i u sredini elektromotornu kupolu. Pored toga, to je BMW amblem uklonjen i zamenjen logom tjunera.

Bočni deo Ks6 je podvučen novim pragovima, a oni takođe dolaze od Larte Design Sprouting u blatobranima. A promene su isto tako velike kao na gore pomenutom Mercedesu GLE na zadnjem delu X6. Ovde imate mali spojler za veliki SUV spojler za vrata prtljažnika, kao i jedan spojler na krovu spreman. A kao vizuelni vrhunac tu je potpuno nova zadnja kecelja.

Ovo se vidi sa postavljenim ispušnim cevima i horizontalnim LED kočionim svetlima. Doduše, na dizajn je potrebno malo navikavanja, ali s obzirom na futuristički izgled X6, smatramo da nije baš neprikladan. A mali je takođe pogodan Karbon ukrasi između zadnjih svetala, koji je takođe ovde zamenjen BMW amblemom.

U kombinaciji sa in-house kovanim kompletom točkova Larte Design, kao i šik plavom farbom, X6 je prilično impresivan. Naravno, komponente nisu obavezno rezervisane, ali to važi i za standardni Ks6. Sve u svemu, BMW X6 G06 sa Larte Performance Tuning Kitom privlači pažnju i, koliko znamo, sve komponente su takođe u skladu sa nemačkim propisima o odobrenju. To znači da je uključen i odgovarajući sertifikat.