Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

MAXHAUST AKTIVNI ZVUK ZA VAŠ AUTO.

Soundbooster

Interfejs između vozila, zvučnog modula i aplikacije.

Preko CAN-BUS-a vašeg vozila, Soundbooster čita sve relevantne podatke kao što su brzina, položaj pedale gasa, opterećenje itd., obrađuje ih u realnom vremenu i prosleđuje zvučnom modulu.

Dugmad vozila se takođe obrađuju i u zavisnosti od tipa vozila, Soundbooster omogućava kontrolu preko dugmadi kao što su tempomat, ESP ili ako su dostupni i preko profila vožnje kao što su Comfort, Eco, Sport.

Povezani preko Bluetooth Low Energy (BLE) upravljate svim zvucima i njihovim brojnim podešavanjima preko naše jedinstvene aplikacije. Pošto vam nije dozvoljeno da koristite pametni telefon tokom vožnje, možete da sačuvate ova podešavanja u profilima na Soundbooster-u, a zatim da ih kontrolišete preko dugmadi vozila iz vašeg automobila bez dodirivanja pametnog telefona.

Savršena integracija.

Različiti zvuci u jednom modulu

Naš zvučni modul, napravljen za više!

Više snage, više zvukova, više mogućnosti.

Koristeći veoma složen algoritam i najnoviju DSP tehnologiju, procesor upravlja našim posebno razvijenim zvukovima. Naši inženjeri razvijaju realistične zvuke iz stvarnih snimaka najboljih motora na svetu.

Jasna reprodukcija kroz 4 kanala zvučnika garantuje bogat, obiman i jedinstven doživljaj zvuka. Preskakanja paljenja se reprodukuju zaglušujuće stvarna i daju vam osećaj koji nećete želeti da propustite.