Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

MAXTON DESIGN za Volkswagen Golf 8 GTI!

Kao jedan od prvih tjunera ikada, Maxton Design tim je na početku imao obiman komplet karoserije za tada potpuno novu generaciju modela BMW serije 1 F40. I mi smo jednako brzi u pogledu novog VW Golf GTI serije MK8. Maxton već ima pristojan aerodinamički komplet za Volfsburg hot heč, što vam, naravno, ne možemo zatajiti. Od “R” GTI nikada nije imao najmoćnije motore ili agresivne karoserije iz fabrike. On bi trebalo da bude savršena mešavina između standardnog Golfa i “R”. A on je upravo takav! Međutim, ako volite malo više optike, trebalo bi da bolje pogledate filigranski aerodinamički komplet kompanije Maxton Design. Ne dolazi sa ogromnim krilima i bezbrojnim zakrilcima, već sa uspešnim dodacima koji naglašavaju fabrički dizajn. A komponente izgledaju izuzetno uspešno kao što mislimo!

Body kit za novi GTI sadrži trodelni pristup za zadnju kecelju (srednji deo, bočni delovi desno i levo), postoje pristupi za bočne pragove (mačevi za pragove), a oblik prednje kecelje je podvučen. suptilnim spojlerom po celoj širini vozila. Fabrički krovni spojler je dopunjen malim Gurney poklopcem, koji je vidljiv samo na drugi pogled. Generalno, komplet za karoseriju – posebno ofarban u boju karoserije – treba da bude vidljiv samo na drugi pogled. Sve komponente dolaze od Maxtona u crnoj boji i nose logo kompanije. Svaki deo je takođe dostupan pojedinačno i može se ugraditi bez većih promena na karoseriji. A belo ofarbano foto vozilo je takođe dobilo novi set točkova kako bi zaokružio izgled. Izbor je pao na crno obojen BBS aluminijum sa crvenim PinStripe-om na ivici oboda, a poklopac glavčine sa BBS logom je takođe crven.

A suptilno spuštanje je već ugrađeno u GTi. Ako smo tačno obavešteni, ovo je kailover suspenzija. Sa velikom verovatnoćom od proizvođača KW Suspensions.