Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BRABUS 800 – ZASNOVAN NA MERCEDES-AMG GLE 63 S 4MATIC+ COUPE

BRABUS 800 – SUV SA STILOM

Vrhunski svakodnevni vozač namenjen za sve sve terene, sada još sportskiji – kombinujući vrhunske performanse i luksuz u jednom izuzetnom SUV kupeu. Zasnovan na bazi Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupe, potpuno novi BRABUS 800 kombinuje prostor i pouzdanost modernog SUV-a sa izuzetnim rukovanjem i performansama superautomobila. Opremljen 4,0-litarskim V8 sa dvostrukim turbo punjačem koji proizvodi 588 kw / 800 KS, potpuno karbonskim aerodinamičkim paketom, kovanim točkovima od 23 inča i sportskim izduvnim sistemom sa kontrolisanim ventilima za odgovarajuću akustiku, BRABUS 800 je savršen izbor za bilo koji teren i bilo koji izazov!

Energičan i snażan – upečatljiv izgled BRABUS-a 800 i eksponirani karbonski spoljašnji dizajn impresioniraju a ujedno obezbeđuju optimalnu aerodinamiku na putu. BRABUS prednji spojler u kombinaciji sa BRABUS prednjim spojlerom daje kupeu prepoznatljiv izgled i smanjuje podizanje prednje osovine pri velikim brzinama, što rezultira poboljšanom stabilnošću upravljanja. Pozadi, BRABUS umetak difuzora savršeno ističe četiri BRABUS karbonske izduvne cevi, dok istovremeno doprinosi optimalnoj aerodinamičkoj ravnoteži. Optimizovani otvori za vazduh na bočnim stranama prednjeg branika zaokružuju sportski izgled. Otvori za vazduh na rešetki hladnjaka, kao i osvetljeni amblem BRABUS-a u kombinaciji sa crvenim prepoznatljivim prugama obezbeđuju nepogrešiv BRABUS izgled.

Redefinisan sportski SUV – Brabus 800 predstavlja najbolje iz oba sveta; pogodno za svaku namenu, ovo vozilo je pouzdan saputnik i maksimizira puni potencijal SUV kupea. Sa specijalnim turbo punjačima visokih performansi, ovaj super kupe proizvodi 588 kw / 800 KS i tako nudi odlične performanse. Snaga od 1.000 Nm se prenosi preko devetostepenog automatskog menjača, koji se može menjati automatski ili ručno – preko njega BRABUS 800 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 3,4 sekunde. Maksimalna brzina je elektronski ograničena na 280 km/h. Pored toga, BRABUS četvorocevni izduvni sistem visokih performansi od nerđajućeg čelika sa aktivno kontrolisanim ventilima obezbeđuje odgovarajuću akustiku dok isporučuje maksimalnu snagu. Ovaj sistem nudi aktivno upravljanje zvukom omogućavajući vozaču da se prebaci sa grlate V8 u režimu „Sport“ u suptilnog šaptača u režimu „Coming Home“ jednim pritiskom na dugme.

Snažna agilnost – ekskluzivni dizajn BRABUS-a 800 naglašavaju novorazvijeni, visokotehnološki 23-inčni BRABUS Monoblock „Black Platinum“ kovani točkovi, koji, zahvaljujući svom jedinstvenom stilu u kombinaciji sa najnovijom proizvodnom tehnologijom, nude odličnu kombinacija lagane konstrukcije i maksimalne čvrstoće. Sa BRABUS modulom za spuštanje, ova elektrana sa pogonom na sve točkove je veoma agilna i oduzima dah. Optimalne gume visokih performansi obezbeđuju BRABUS -ov tehnološki partneri: Continental, Pirelli ili Yokohama.