Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Eventuri usisni sistem od carbona za Volkswagen MK7 Golf platformu

Neuporediv dizajn i funkcija čine Eventuri jednim od najboljih dostupnih unosa

Eventuri je sada oživeo svoju tehnologiju usisnika vazduha u novom MK7 Volkswagen Golfu. Ovaj novi usisni sistem dostupan je i za Golf GTI i Golf R, koristeći 2.0T TFSI motor. Ovaj novi sistem modifikuje VV-ov fabrički dovod vazduha, stvarajući efekat „ram vazduha“ u filteru Eventuri. Postoji nekoliko opcija za prilagođavanje koje uključuju Scoop konstrukciju – ugljenik ili kompozit, i obojena karbonska vlakna – narandžasta, plava, crvena i siva. Cene će varirati u zavisnosti od opcija koje izaberete. Pogledajte fotografije i video ispod koji pokazuju ovaj novi proizvod instaliran na MK7 GTI.

„VAG 2.0 TFSi Eventuri usis je razvijen da obezbedi najefikasniji i direktan put vazduha do turbo motora. Zamenom OEM-a našim Venturi kućištem na čekanju za patent i povezivanjem sa glatkim kanalom, obezbedili smo da protok vazduha ostane što laminarniji. Štaviše, dodavanje istinskog dovoda hladnog vazduha dodavanjem lopatice na prednju rešetku rezultira najnižom mogućom temperaturom ulaznog vazduha. Rezultat je optimizovan usisni sistem koji dosledno daje primetne dobitke u performansama.

2.0 TFSi sistem koristi naše kućište od karbonskih vlakana na čekanju za patent koje obezbeđuje aerodinamički efikasan put vazduha od filtera do turbo cevi. Ne samo još jedan konusni filter sa toplotnim štitom, već jedinstven dizajn koji omogućava da protok vazduha ostane laminaran i na taj način poboljšava turbo efikasnost.”

Karakteristike:

Prepreg Eventuri kućište od ugljeničnih vlakana

Dvostruki konusni vazdušni filter visokog protoka

Aluminijumski poklopac za nesmetan ulazak vazduha

Prepeg usisni kanal od karbonskih vlakana (takođe dostupan u plastici)

Lasersko izrezana lopatica za hladni vazduh sa surround-om

Laserski rezani nosači od nerđajućeg čelika

Laser Cut Slam Panel Ploča