Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Milltek Sport predstavlja novi GPF-izduvni sistem za Ford Fiesta ST MK8 1.5L EcoBoost 200PS

Podešavanje izduvnih gasova je kritično za Ford, zbog novorazvijenog motora od 1,5 litara i relativno male veličine turbo punjača koji je dizajniran da isporuči svoju snagu sa minimalnim zaostajanjem. Sa ova dva faktora koja igraju glavnu ulogu u procesu projektovanja, naši inženjeri su želeli da snize temperature izduvnih gasova i optimizuju protivpritisak bez izazivanja „rašpa“ koji se tako lako javlja pri tjuniranju motora male zapremine.

Svi GPF/cat-back sistemi dolaze sa izborom od 90 mm poliranih, cerakote crnih, titanijumskih, titanijuma ili karbonskih ukrasa. Naš GPF/cat-back nudi sistem ventila koji radi direktno sa fabričkom elektronikom i ima potpuno novo podešavanje ventila sa direktnim pogonom kako bi se sprečila neželjena buka ili vibracije iz izduvnog ventila.

Za vrhunsku kontrolu ventila, izdaćemo sistem za kontrolu ventila za aplikaciju na pametnom telefonu. Ovo će ponuditi trajno zatvaranje ventila, otvaranje ventila na određenom broju obrtaja ili trajno otvaranje ventila kroz sve režime odabira vozača.

Takođe ćemo ponuditi GPF/cat-back sisteme bez ventila sa modulom za brisanje ventila za one vlasnike koji žele bučniju i agresivniju muziku sve vreme bez stalnog prilagođavanja režima odabira drajvera nakon pokretanja. Naš GPF/cat-back bez ventila će rešiti ovo za vas!

U razvoju i uskoro će biti dostupan čitav niz izduvnih cevi velikih prečnika sa i bez High Flov Cat/GPF-a.