Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

NEPOGREŠIVO HEICO SPORTIV: NOVA VOLUTION® X FELNA u21. INČ

Od 1999. godine, dizajn samostalnih točkova je stvorio posebne prekretnice u istoriji HEICO SPORTIV-a. Ova tradicija se nastavlja sa novim VOLUTION® X u dimenziji 9×21 inča za sve aktuelne modele Volva, kao i za Polestar 2.

Više od 20 godina, bezvremenski i prepoznatljiv dizajn serije VOLUTION® (V., VII., X.) oduševljava bezbrojne Volvo obožavatelje širom sveta. Pored toga, prvi VOLUTION® točak je nedavno homologovan za Volvo električni brend Polestar, čime je proširen svet brenda HEICO. Sada dolazi sledeći vrhunac dizajna: VOLUTION® X u 9k21 inča.

Aluminijumski točak odiše čistom dinamikom i beskompromisan je dalji razvoj dobro poznatog VOLUTION® X-a. Ekspresivan dizajn sa deset kraka kombinuje laganu težinu sa maksimalnom snagom i impresionira svojim posebno filigranskim i snažno oblikovanim kracima.

Kraci se proizvode postupkom livenja pod niskim pritiskom, nakon čega se višak materijala uklanja u složenom procesu mašinske obrade. Između ostalog, ovo rezultira uštedom težine od oko 6% u poređenju sa standardnim točkom, što doprinosi značajno poboljšanoj dinamici vožnje.

Pažnja dizajnerskog točka na detalje je očigledna, na primer, u HEICO SPORTIV poklopcima točkova u skladu sa bojama, HEICO kapicama ventila i znački od nerđajućeg čelika sa zavrtnjima sa HEICO logotipima.

Savršeno odabran ofset obezbeđuje glatku završnu obradu karoserije i daje svakom Volvu i Polestaru samouveren i prepoznatljiv izgled. U poređenju sa serijom, širina naplatka od devet inča omogućava ugradnju širih guma, koje isporučuje dugogodišnji tehnološki partner HEICO SPORTIV-a Pirelli.

VOLUTION® X u 9×21 inča sada je dostupan za naručivanje u kombinacijama boja “Diamond-Cut, Black” i trendi “High Gloss, Black” za sve aktuelne serije modela Volva, uključujući novi C40 i Polestar 2. ja amortizera Kw Variant 4 u skladu sa individualnim svakodnevnim profilom vožnje čini KW štelujuće amortizere napravljene u