Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

ABT RSQ8-R RASPRODAT U 125 JEDINICA

Sa 740 KS (544 kw) i 920 Nm, SUV kupe iz najvece tjuning kuće za Audi i VW jedan je od najbržih u svojoj klasi. Ipak, standardni model sa „samo“ 600 KS (441 kw) i 800 Nm postavio je rekord za SUV vozila na Nirburgring Nordschleife ubrzo nakon svog debija. Podaci merenja pokazuju skriveni dodatni potencijal RSK8-R, koji oslobađa visokotehnološka ABT kontrolna jedinica motora u kombinaciji sa specijalnim interkulerom. Od 0-100 km/h se sada postiže za samo 3,4 sekunde umesto 3,8 sekundi.

Aero paket jubilarnog izdanja ABT Sportsline-a sastoji se od sledećih pojedinačnih elemenata od ugljeničnih vlakana: dodatak za prednju branik, prednje ivice sa dodatkom, poklopci retrovizora, dodatke za bočne pragove, rubove blatobrana, dodatak za zadnji. difuzor i zadnji spojler. 23-inčni ABT High Performance HR točkovi sa optimizovanom težinom i gumama 295/35 R23. Zvučan ABT izduvni sistem od nerđajućeg čelika zaokružuje upečatljiv izgled sa svoje četiri izduvne cevi od 102 mm.

Performanse su značajno poboljšane vazdušnim ogibljenjem, koje je dizajnirano da bude još sportskije zahvaljujući ABT regulaciji nivoa (ALC). Auto je spušten je za 25 mm; na dinamičkom nivou za 15 mm. Nadograđeni enterijer je na najvišem nivou. Ovo je prikazano prefinjenošću ABT sedišta. Dalje istaknute karakteristike uključuju revidirani naslon za ruke i centralnu konzolu, kao i ABT pragove na vratima sa natpisom „1 od 125“.